Praktijk Nijmegen

Psycholoog of Registertherapeut praktijk Nijmegen
U kunt direct bij ons terecht voor een afspraak

Psychologische klachten komen vaker voor dan u wellicht denkt. Maar liefst een op de tien Nederlanders loopt rond met psychische klachten. Door schaamte of onderschatting blijven mensen vaak te lang zitten met hun klachten. Dit vinden wij bij Propria erg jammer, omdat psychologische problemen uitstekend te behandelen zijn door het gebruik van de goede methodes. De afgelopen decennia hebben ontwikkelingen in de psychologie geleid tot de beschikbaarheid van diverse manieren om psychologische problemen te behandelen. Bij Propria hebben wij deze behandelmethoden in huis. Meer over informatie over de mogelijkheden bij Propria leest u hier. Wij hebben geen wachtlijst, dus na aanmelding kunt u vrijwel direct bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Voor een psycholoog of registertherapeut in Nijmegen kiest u voor Propria:

– Geen wachtlijsten.

– Ruime ervaring met verschillende therapievormen.

– Afspraken mogelijk in de avonden en in het weekend.

Propria in Nijmegen

De vestiging in Nijmegen staat bekend om haar huiselijke sfeer. Jan Aukes is in Nijmegen de therapeut en tevens de praktijkhouder. U bent hier welkom voor:

– Psychotherapie

– Hypnotherapie

– PDS (Prikkelbare Darm Syndroom)

– EFT (Emotional Freedom Technique)

Coaching van Proprium

Na aanmelding ontvangt u een inschrijfformulier. In dit formulier treft u ook alle belangrijke gegevens aan die u nodig heeft om vast te stellen hoe het staat met uw verzekeringsdekking.

Adres: Kerkenbos 1037, 6546 BB  Nijmegen

Onze vestiging ligt op slechts 15 minuten lopen van treinstation Dukenburg en is via de bus goed bereikbaar. U kunt er gratis parkeren. Als u met de bus komt dan kunt u het beste lijn 2 nemen en uitstappen bij halte Wedesteinbroek. De praktijk ligt dan op een korte afstand lopen.