Den Bosch / Regus (Centraal station).

Registertherapeut, psycholoog Den Bosch / Regus (Centraal station).

Bij ons kunt u direct terecht.

Een op de tien Nederlanders heeft last van psychische problemen. Vaak blijven deze mensen lang rondlopen met hun klachten. Dit is niet nodig, omdat de problemen met de juiste methodes goed te behandelen zijn. De afgelopen decennia zijn er veel behandelingsmethoden ontwikkeld die een positieve invloed hebben op de psychologische klachten van de mensen. Bij Psychologenpraktijk Propria in Den Bosch / Regus (Centraal station) hebben wij ons deze methoden eigen gemaakt. U kunt hier meer lezen over de mogelijkheden wat betreft verschillende soorten behandelingen van Propria. Bij onze psycholoog in Den Bosch kunt u direct terecht. Wilt u meer weten of meteen een afspraak maken? Neem dan gelijk contact met ons op.

Als u psychologische hulp zoekt en u bent woonachting in de omgeving Den Bosch dan is psychologenpraktijk Propria de juiste keuze:

– Wij hebben geen wachtlijsten en u kunt direct bij een psycholoog terecht.

– Wij hebben ruime ervaring met verschillende behandelingsmethoden.

– Onze psychologen en registertherapeuten staan ook in de avonden en in het weekend voor u klaar.

Maak een afspraak bij Propria

Een afspraak maken bij Psychologenpraktijk Propria is zeer eenvoudig. Het is ook mogelijk om buiten kantooruren en op zaterdag een afspraak in te plannen. In onze vestigingen in Den Bosch kunt u terecht van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 22:00 en op zaterdag. Een afspraak maken bij de psycholoog of registertherapeut in Den Bosch doet u hier:

In onze vestigingen in Den Bosch bent u van harte welkom voor psychotherapie of andere psychosociale therapie. Als klant van Proprium kunt u voor coaching ook terecht bij onze vestigingen. Onze registertherapeut / psycholoog (tevens praktijkhouder) in Den Bosch is Jan Aukes.

 Bij ons kunt u rekenen op een respectvolle, persoonlijke en warme benadering.

In onze locatie Regus/Centraal Station kunt u terecht voor gesprekken die tussen 08:30 en 18:00 uur plaatsvinden.

De locatie Den Bosch Centraal Station / Regus is per auto en per openbaar vervoer prima te bereiken. U kunt uw auto kwijt in de parkeergarage Stationsplein. Vanuit de parkeergarage kunt u binnendoor met de lift naar de eerste verdieping waar u de receptionisten van Regus aantreft. Zij zullen u ontvangen.

– Goed bereikbaar per auto

– Parkeren in parkeergarage Stationsplein.

– Direct gelegen naast treinstation ’s Hertogenbosch

Regus Office Space in Den Bosch Central Station

Propria is in Den Bosch te gast bij Regus / NS

Praktijk Regus:

Stationsplein 91 – 105

5211 BM Den Bosch